Când vine vorba despre plăți și metode de facturare, la Wide Telecom beneficiezi de transparență totală. Află modalitățile de plată, iar dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai sau ai nevoie de lămuriri în plus, suntem bucuroși să te ghidăm prin telefon, sunând de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la numărul 0720397093. Contravaloarea serviciilor Wide Telecom o primiți în format online. Pe sms, fie direct pe e-mail, fie în contul de client, cu notificare pe sms sau e-mail la fiecare emitere, inclusiv starea facturii (plătită sau neplătită). Alegeți cea mai rapidă modalitate de plata a facturilor dvs. O varianta rapidă de plată, asigură confirmarea plății dvs. rapid. Astfel, dacă sunteți în întârziere cu achitarea facturilor, puteți evita o eventuala deconectare a serviciilor. Procesarea facturii prin card sau selfpay este automata, procesarea facturii prin OP este manuala si depinde de timpul tranzactiei interbancare.

Plata cu Cardul Bancar din Contul de Client

plata-card-cont
Cel mai rapid mod de a-ți plăti factura. Intri în Cont Client, selectezi factura și o plătești online, indiferent de tipul de card bancar pe care îl ai. Ai acces la istoricul facturilor și poți plăti, la orice oră din zi și din noapte, este singura plata procesata automat si instantaneu.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

  • Cardul trebuie sa aibă activată opțiunea de plată online. În cazul în care această opțiune nu este activă, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului.
  • Selectezi factura pe care dorești să o plătești.
  • Introduci datele cardului și confirmi plata.

   

  Plata în numerar la Staţiile de Plată SelfPay

  De acum puteți plăti în numerar mai aproape de casa. Vă stau la dispoziție peste 5700 de Staţii de Plată SelfPay, in mai mult de 1.000 de localități din România! Aici este lista cu Staţiile de Plată SelfPay!

  • SelfPay oferă o metoda simplă și rapidă de efectuare a plăților electronice prin intermediul  Staţilor de Plată din toata tara. Cu SelfPay, plătiti factura  electronic, simplu și rapid!

  E simplu, Alegeti Plata Facturi / Internet / WideTelecom / introduceți Codul de Client și pe ecranul Staţiei SelfPay se vor afişa suma și datele de plată.

   

  Transfer Bancar

  transfer-bancar

  Serviciu disponibil la orice banca aveți cont. Completezi un ordin de plata cu codul de client, suma abonamentului lunar și datele Wide Telecom:

  •  în contul deschis la: OTP BANK ROMANIA
  • Cont IBAN: RO21OTPV115001529291RO01

  Pentru toate plățile efectuate prin virament bancar vă rugăm să menționați: cod client și numărul facturii dacă este posibil. Lipsa acestor elemente poate conduce la întârzierea sau imposibilitatea procesării corecte a plății precum și la suspendarea furnizării serviciilor.