Plata Online

Când vine vorba despre plăți și metode de facturare, la Wide Telecom beneficiezi de transparență totală. Află modalitățile de plată, iar dacă nu ai găsit răspunsul pe care îl căutai sau ai nevoie de lămuriri în plus, suntem bucuroși să te ghidăm prin telefon, sunând de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 – 20:00, la numărul 0720.397.093. Factura serviciilor Wide o primiți în format online. Fie direct pe e-mail, fie în contul de client, cu notificare pe e-mail la fiecare emitere, inclusiv starea facturii (plătită sau neplătită). Alegeți cea mai rapidă modalitate de plata a facturilor dvs. O varianta rapidă de plată, asigură confirmarea plății dvs. rapid. Astfel, dacă sunteți în întârziere cu achitarea facturilor, puteți evita o eventuala deconectare a serviciilor.

Plata cu Cardul Bancar din Contul de Client

plata-card-cont
Cel mai rapid mod de a-ți plăti factura. Intri în Cont Client, selectezi factura și o plătești online, indiferent de tipul de card bancar pe care îl ai. Ai acces la istoricul facturilor și poți plăti, la orice oră din zi și din noapte.
  • Cardul trebuie sa aibă activată opțiunea de plată online. În cazul în care această opțiune nu este activă, vă rugăm să vă adresați băncii emitente a cardului.
  • Selectezi factura pe care dorești să o plătești.
  • Introduci datele cardului și confirmi plata.


Numerar la Banca

plata-ghiseu-banca

Ne pare rau dar ING nu accepta plata cash la banca. Pentru plata cash va rugam sa va indreptati catre un terminal selfpay.

Transfer Bancar

transfer-bancar

Serviciu disponibil la orice banca aveți cont. Completezi un ordin de plata cu codul de client, numărul facturii dacă este posibil, suma abonamentului lunar și datele Wide Telecom:

  •  în contul deschis la: ING Bank
  • Cont IBAN: RO24 INGB 0000 9999 0865 0454

Pentru toate plățile efectuate prin virament bancar vă rugăm să menționați: cod client și numărul facturii dacă este posibil. Lipsa acestor elemente poate conduce la întârzierea sau imposibilitatea procesării corecte a plății precum și la suspendarea furnizării serviciilor.

Plata în numerar la Staţiile de Plată SelfPay

De acum puteți plăti în numerar mai aproape de casa. Vă stau la dispoziție peste 4.300 de Staţii de Plată SelfPay, in mai mult de 1.000 de localități din România! Aici cea mai apropiată Staţie de Plată SelfPay!

  • SelfPay oferă o metoda simplă și rapidă de efectuare a plăților electronice prin intermediul  Staţilor de Plată din toata tara Cu SelfPay, plătiti factura  electronic, simplu și rapid!

E simplu, introduceți Codul de Client și pe ecranul Staţiei SelfPay se vor afişa suma și datele de plată.

Descarcați aplicația pentru Android sau iPhone și, oriunde v-ați afla, veți ști ce terminale SelfPay sunt în apropiere! Aveți posibiltatea de a vedea pe hartă toate locațiile SelfPay sau puteți introduce adresa pentru a găsi cea mai apropiata Staţie de Plată SelfPay . De asemenea, aplicația vă oferă o lista a tuturor serviciilor disponibile la terminalele SelfPay!